Waarom Is Energie Vergelijken Nog Steeds Populair En Welke Rol Speelt Wind-energie In Dit Verhaal?

Energie vergelijken is natuurlijk nog steeds populair, maar ik zag deze week een bericht op Facebook met de vraag: “Is windenergie echt? Er is mij verteld dat het gewoon een hype is”. Mijn gedachten waren dat als je in het Zuidwesten zou wonen, je dagelijks getuige zou zijn van de vooruitgang van de windenergie. Wij in het zuidoosten en noordoosten zien af en toe windgeneratoren en hebben geen betrekking op de toekomst van windenergie.

  • Als we de Europese landen zouden bezoeken, met name Duitsland, zouden we een grote groei zien in de opwekking van windenergie. De voortgang van het oogsten van energie uit bewegende lucht kan niet meer worden gezien als kantelen bij windmolens. Windenergie zal een belangrijke rol spelen bij de vervanging van fossiele brandstoffen.

Wat is de meest gebruikte reden om windenergie te gebruiken in Nederland?

De belangrijkste reden voor de acceptatie van windenergie is de dalende kosten voor elektrische energie. In de afgelopen drie decennia zijn de kosten van een watt aan elektriciteit die door wind wordt opgewekt, gedaald naar het niveau van de kosten van fossiele brandstoffen.

  • In de jaren zeventig van de vorige eeuw waren de turbinebladen 32 voet lang en kostte windenergie 2,00 dollar per kilowatt (kW-hr). Vandaag de dag hebben windturbines met wieken van 130 voet lang de kosten teruggebracht tot ongeveer .05 cent per kW-hr. met federale subsidies om de installatie te bouwen. In de toekomst zullen de kosten van windenergie blijven dalen, terwijl fossiele brandstoffen blijven stijgen.

Wind energie kan gemakkelijk gebruik worden in onze samenleving

Zoals hierboven vermeld, zijn de grotere wieken efficiënter in het produceren van elektriciteit. Dit komt omdat er meer wind wordt opgevangen door een wiek met een groter oppervlak. Een stad met 8.000 windmolens had in het midden van de jaren negentig 40 turbines nodig om in haar elektriciteitsbehoefte te voorzien, terwijl er nu nog maar één groter model nodig is om dezelfde hoeveelheid energie te produceren.

Wereldwijd wordt er genoeg gedaan om energie vergelijken met windenergie mogelijk te maken

Er wordt wereldwijd veel onderzoek gedaan om de efficiëntie van de windturbine te blijven verbeteren. Op de tekentafels staan turbines met wieken van bijna 300 voet breed. Dit formaat blad zal de kosten van windenergie terugbrengen tot minder dan de productie van fossiele brandstoffen.

  • Om te profiteren van het grotere blad, Energy Unlimited in West Conshohocken, heeft Pennsylvania het blad met variabele lengte of het blad met een blad gepatenteerd. Deze innovatie verlengt of contracteert afhankelijk van de windcondities. Een controller in de basis van de toren reageert op veranderingen in de windsnelheid, waarbij het binnenblad bij lichtere wind wordt verlengd en bij zwaardere wind wordt ingetrokken. Conventionele turbines moeten worden uitgeschakeld als de wind te sterk is.